Bij Energiescan begrijpen we dat energie een cruciale rol speelt in zowel particuliere als zakelijke omgevingen.

Daarom streven we ernaar een uitgebreid ABC-plan aan te bieden dat gericht is op het verbeteren van jouw energie-efficiëntie, met als ultieme doel te verduurzamen en kosten te verlagen.

Samen optimaliseren we jouw energieverbruik met onze producten, met gegarandeerd minder maandelijkse uitgaven.

Wij luisteren naar jouw behoeften, denken met je mee en maken het verschil.

Ons proces begint met het opstellen van een gedetailleerd ABC-plan, waarbij we de huidige situatie van de klant grondig analyseren; het onderzoeken van het huidige energieverbruik, de looptijd van bestaande contracten en de toegepaste tarieven. Deze basisinformatie stelt ons in staat een solide basis te leggen voor verdere optimalisatie en verduurzaming.

Ons doel & de aanpak

Of het nu gaat om het verminderen van je afhankelijkheid van gas, het minimaliseren van energieverbruik of het verlagen van maandelijkse kosten, wij luisteren naar jouw energiebehoeften!

Deze wensen koppelen we aan de diverse producten en diensten die wij aanbieden. Ons uiteindelijke doel is eenvoudig: wij streven ernaar dat jij minder betaalt voor energie op zowel de korte als de lange termijn. We bieden een scala aan producten en diensten die niet alleen de maandelijks kosten kunnen verlagen, maar ook je energieverbruik op de lange termijn kunnen verminderen bij elke optie.

Ontdek al onze duurzame producten & oplossingen

Bij Energiescan gaan we verder dan alleen producten; wij bieden een volledig totaalpakket om jouw energie-efficiëntie te verbeteren en kosten te verlagen. Ons assortiment omvat diverse producten, waaronder zonnepanelen, airco- en verwarmingssystemen en elektrische ketels. U kunt ook kiezen voor flexibele financiering, zodat u meteen minder hoeft te betalen zonder aanvankelijke investering.

Energiebeheer

Ontvang een gratis energiescan, ontdek duurzame mogelijkheden voor jouw huis of bedrijf en laat ons op basis van de scan doelgerichte producten toepassen voor een energie-efficiëntere thuisomgeving.

Zonnepanelen

Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten zonnepanelen, elk met unieke eigenschappen die tegemoetkomen aan de specifieke behoeften die passen bij jouw thuis of bedrijf.

Airco- & verwarmingssystemen

Voor airconditioners bieden wij twee merken aan: Maxicool en LG, met diverse modellen en in twee kleuren beschikbaar. Deze airco's gaan verder dan alleen koelen; ze bieden ook verwarmingsmogelijkheden.

E-ketels

De ICVK heeft een centrale verwarming en warmtapwater op basis van inductietechniek, hierdoor verwarmt de ketel moeiteloos ruimtes via de bestaande radiatoren en vloerverwarming. Daarnaast heeft de ICVK geen buiteneenheid.

Onze klantverhalen.

Echte successen, echte besparingen, en echte tevredenheid. Ontdek hoe wij samen energie-efficiëntie in de praktijk brengen!