Contact opnemen

Voor een vrijblijvend adviesgesprek of indien u andere vragen heeft.

Koel in de hitte,
warmte in de kou!

Ontdek onze duurzame airco’s voor het ultieme comfort, het hele jaar door.

Ontdek onze airco- & verwarmingssystemen

We bieden een breed scala aan airco- & verwarmingssystemen, variërend van zowel Maxicool als LG, in diverse modellen zoals de wandunit single split, verkrijgbaar in zowel witte als zwarte kleuren.
Onze duurzame airconditioners van Maxicool en LG bieden niet alleen optimaal comfort, maar zijn ook een milieubewuste keuze, aangezien het gasverbruik geminimaliseerd wordt, waardoor jouw energierekening daalt.

Onze modellen

Maxicool modellen

MaxiCool’s airconditioners staan bekend om hun stabiliteit en betrouwbaarheid. Deze veelzijdige apparaten kunnen niet alleen koelen, maar ook verwarmen, ontvochtigen en ventileren. Bovendien garandeert MaxiCool dat hun airco’s geruisloos werken, en je kunt rekenen op een energiezuinige prestatie met het A+ energielabel.

LG modellen

Creëer je eigen comfortabele binnenklimaat met de energiezuinige airconditioner van LG. Ervaar de veelzijdigheid van een systeem dat niet alleen kan koelen, maar ook verwarmen, met uitgebreide instelmogelijkheden. Daarnaast zorgt de luchtreinigingsfunctie voor een extra niveau van comfort, waardoor jouw binnenlucht fris en gezond blijft